• Kontrast
  • aaaTeksti suurus
Logi sisse

Tule ja saa temaga tuttavaks!

Siit leiad tema tutvustuse lausa kolmes keeles:

Tere!
Mina olen Yasar Oskan, olen pärit Lõuna-Saksamaalt ning olen Kristiine noortekeskuses praktikal 11.03-05.04.19. Saksamaal õpin ma teist aastat noorte- ja koduõpet, kogu õpe kestab 3 aastat. Ma olen 20 aastane Saksamaa kodanik, aga mul on Türgi juured, minuga saab suhelda saksa ja inglise keeles. Vabal ajal meeldib mulle tegeleda erinevate spordialadega nagu jalgpall ja lumelaud.

Hello, i am Yasar Oskan,
i’m from South Germany and i’m going to do an Internship at the Kristiine youth center in Tallinn. I’m here for 4 weeks, form 11.03.2019 to 05.04.2019. I’m learning Youth an Home educador back in Germany, i’m on my second year out of three right now.
Im 20 Years old and my nationality is German but i have a Turkish background. I speak German and English. In my free time I do lot of sport like playing football, fitness and snowboarding.

Hallo, ich bin Yasar Oskan {M’nnlich}
ich komme aus Sued-Deutschland und mache im moment ein Auslandspraktikum im Jugendzentrum Krisriine Noortekeskus in Tallinn. Ich bin hier vom 11.03.2019 bis zum 05.04.2019. Ich mache im moment eine Ausbildung zum Jugend und Heimerzieher in Deutschland, und bin zurzeit im zweiten Ausbildungsjahr von dreien. Ich bin 20 Jahre alt und habe eine Deutsche nationality mit Turkischen wurzeln. Ich spreche Deutsch und English. In meiner Freizeit treibe ich Sport wie z.B. Fussball, Fitness und Snowboarding.