• Kontrast
  • aaaTeksti suurus
Logi sisse
Meie armas välisvabatahtlik Alla Gusarova, läks märtsi lõpus tagasi oma kodumaale Venemaale, siin on tema head aega kiri kõigile. 😊
 
Aitäh, et olid meiega ja me jääme sind igatsema! ❤️
 
Ma olen olnud Kristiine noortekeskuse vabatahtlik 2018. aasta septembrist kuni 2019. aasta märtsini. Ma nautisin oma vabatahtlikku tööd noortekeskuses, kohtudes uute inimestega ja korraldades erinevaid tegevusi.
 
Oma vabatahtliku aja jooksul viisin ma läbi kokandusklubi kaks korda kuus, mis mulle väga meeldis ja kus meil sai koos noortega palju nalja. Samuti sain ma õpetada rootsi keelt oma toredatele õpilastele Nastjale ja Helenile.
 
Lisaks noortekeskuses sees toimuvatele tegevustele oli tore ka osa võtta väliüritustest ja matkadest.
Ma olen väga õnnelik, et minu töökaaslasteks olid Brita, Erko, Siret, Elis ja koerad Tessy ja Stasy!
 
Nüüd lähen ma tagasi Venemaale tööle ja kooli. Eesti on vallutanud minu südame, ma kohtasin palju imelisi inimesi ka väljaspool töökeskkonda. Mul on vedanud, et sain Eestis elada ja töötada ja mitte olla ainult turist.
 
Ma tänan kogu südamest kõiki inimesi, kes aitasid mul selle imelise kogemuse saada! Teha oma vabatahtliku aasta Eestis on kindlasti üks parimaid otsuseid minu elus.
 
Pilt minust Eesti-Venemaa piiril. Ma tulen kindlasti tagasi ja me kohtume veel! 🥰
 
ENG
 
I’ve been volunteering at Kristiine youth center from September 2018 untill the end of March 2019. I enjoyed working in the youth center, interacting with our visitors and doing activities eight them. I led a cooking club twice a month, which was very much fun for me and for kids. I also had a pleasure to teach Swedish to amazing and motivated students — Nastja and Helen 📚
Besides indoors activities it was fun to participate in outdoors events as well — hikes with the youngsters and holidays in Kristiine district.
I was super happy with my coworkers — Brita, Erko, Siret, Elis and our adorable dogs Tessey and Stasy 💓
 
Now I’m going back to Russia in order to work and to study. Estonia has occupied my heart, I met many wonderful people outside my workplace as well. I was very lucky to explore this country by living and working here, and not only as a tourist. And from all of my heart I thank all the people who made this adventure and discovery possible. Doing my EVS in Estonia is definitely one of the best choices I’ve made in life.
 
// Photo from the Estonian-Russian border. Goodbye, I will come back, that’s for sure 😊