• Kontrast
  • aaaTeksti suurus
Logi sisse
Kristiine noortekeskuses alustas septembrist EVS vabatahtlik Alla Gusarova Venemaalt, kes tutvustab end alljärgnevas tekstis nii eesti, inglise kui vene keeles!
Meil on rõõm tervitada Allat oma meeskonnas! Tule ja kohtu Allaga isiklikult noortekeskuses, Allaga on võimalik suhelda nii inglise, rootsi kui vene keeles!
Tere!
Minu nimi on Alla ja järgmised 11 kuud olen ma EVS vabatahtlikuna tööl Kristiine noortekeskuses. Ma tulen Venemaalt, väikesest Moskva piirkonnast Voskresenskist. Ma lõpetasin hiljuti oma õpingud ülikoolis ning minu eesmärk muuta see aasta Eestis enda jaoks tähendusrikkaks ja unustamatuks. Ma olen osa „Loomingulised mõtted“ projektist ja ma olen väga elevil töötamisest noortekeskusest, sest see annab mulle palju vabadust pakkuda noortele erinevaid tegevusi. Ma leian, et noortega töötamine ja suhtlemine on inspireeriv, sest nad on nii uudishimulikud ja sa saad seda uudishimu neilt ka õppida, mulle pakub kõige rohkem huvi erinevad joogad, psühholoogia, laulmine ja kokkamine. Mulle meeldib vaadata filme ja lugeda raamatuid. Kristiine noortekeskuses hakkan ma korraldama erinevaid huviringe ja rahvusvahelist filmiõhtut, kuhu on kõik soojalt oodatud. Lisaks sellele loodan ma, et me teeme koostööd teiste vabatahtlike ja noortekeskustega, et korraldada toredaid projekte.
 
English:
Hey! My name is Alla and for the next 11 months I am going to be the EVS volunteer in Kristiine youth center. I come from Voskresensk, a small city in Russia, Moscow Region. I finished my studies at university, and now I am here to make this year meaningful and unforgettable. I am a part of the “Creative Minds” project. I am excited about the youth work because it gives you a lot of freedom, and you can basically do what you like. I find working and communicating with children inspiring because they are usually so curious and you can learn from their curiosity as well. I am interested in different types of yoga, psychology, singing, cooking, I like watching movies and reading books. In Kristiine youth center I am going to lead different hobby clubs, which we are going to announce a bit later. I am also going to arrange international movie nights in our youth center, which everybody is warmly welcome to. Apart from that i hope that we will cooperate with the other volunteers and youth centers and make some great projects together.
 
Russia:
Привет! Меня зовут Алла, я волонтер из России, и ближайшие 11 месяцев я буду работать в молодежном центре Кристийне. Мне нравится работать с молодежью, потому что здесь есть свобода для творчества, можно делать то, что нравится. Общение с детьми вдохновляет меня, особенно их любопытство. Я увлекаюсь разными видами йоги, психологией, мне нравится петь, читать, и смотреть фильмы. В молодежном центре я буду организовывать показы фильмов, а также буду вести кружки для детей, которые мы анонсируем чуть позже. Я также надеюсь надеюсь на творческое сотрудничество с другими волонтерами и молодежными центрами.